"Sportolásból és esetenként fellépő stressz-forrásokból eredő okok miatt 20 éve járok masszőrökhöz. Kata a legjobb masszőr, akivel találkoztam. Nagyon jó érzés olyan szakemberhez járni, aki ennyire imádja a munkáját és a hivatásaként tekint rá. Nagyon gyorsan kiismeri a problémáimat, sőt a gondolataimat is és a megoldásra törekszik. Folyamatosan képezi magát, odafigyel az ügyfeleire, sosem kapkod és nagyon megbízható. Az ember tökéletesen megnyugszik nála egy masszázs után. "
Csaba
"Ezúton is szeretném megköszönni azokat a kellemes órákat, amelyeket családomnak és nekem a masszázsod során biztosítasz. A ránk fordított idő testileg és lelkileg is gyógyít és regenerál bennünket továbbá erőt ad arra, hogy elviseljük azokat a "megpróbáltatásokat", amelyeket el kell viselnünk két masszázs között."
dr. P. Mária
"Amikor a kezed közt vagyok, bízom benned a tudásodban emberségedben és még sohasem csalódtam. A munkád után frissebbnek, fiatalabbnak érzem magam. Amikor elkezdtem hozzád járni egy stresszes életszakaszban voltam. Szinte meggyógyítottál.. Igy igaz. Köszönöm."
Andrea
"Nekem a masszázs azt jelenti, hogy utána fel vagyok dobva :) Jól megmasszírozol és utána sokkal jobb a vállam a derekam, minden. Azt megfigyeltem, hogy amikor masszírozol, szinte mindig becsukom a szemem, mintha nem lenne rá szükségem, és mintha mindent látnék így is... "
Zsolti
"Kata! A Hátam és Én régóta küzdöttünk egymással. A gyakori fájdalom sajnos megmérgezte kapcsolatunkat. Sokszor dolgozni sem tudtam emiatt. Hosszú keresgélés után megtaláltuk Katát és már pár alkalom után éreztük, hogy a párterápia sikeres volt. Kata odafigyelt ránk és meghallgatta panaszainkat. Biztos kézzel tapintott rá az érzékeny pontokra, elsimította/ kimasszírozta a problémákat és kibogozta/ eltüntette a csomókat. Hála neki megszűnt bennünk a feszültség és már félelem és (izom)görcsök nélkül vághatunk neki új kalandoknak. Köszönjük Kata!"
"A masszázs fizikai, azaz testi és lelki megújulást, a legbelsőmig hatoló nyugalmat valamint felfrissülést jelent nekem. Erőt kapok a mindennapok elviseléséhez."
Ica
"Mi is a masszázs? Gyógyítás? Igen. Testi és lelki.... Felfrissít, kikapcsol, testet lelket gyönyörködtet, a testi és lelki egyensúlyomat teremti meg.Oldja a stresszt, a fizikai "gyógyulás" mellett energetizál, segít megteremteni a lelki harmóniát. Kiegyenlíti és felszabadítja az energiákat, felpörget."
H. Katalin
"Kata amikor hozzám ér és feltérképezi problémámat, tökéletesen ötvözi a masszázs formákat, ráérez akkor nekem mi az ami kell. A masszázs végére nem "csak" a derekam, nyakam, vállam javul meg de úgy érzem mintha egy más világba repítene ahol nyugalom és béke van. (csak ki adhassam magamból a bennem lévő feszültséget akár nyögéssel vagy sikongatással!:) ) Ezt az érzést nagyon köszönöm neki."
Pálmai Zs.