Masszázskezeléseim bemutatása

A masszázs hatása lehet serkentő vagy nyugtató, az alkalmazott fogásoktól függően. A kezelés alatt közvetlen kapcsolat van a masszőr keze és a páciens teste között. Ezért nevezik a masszázst az érintés szelíd művészetének. Az érintés pedig hatalom! Nincs ez másként a masszázs alatt sem. A masszőr minden mozdulata kivált valamilyen reakciót a páciensből. A masszázs módszeres simogatást, gyúrást, dörzsölést, lágyrészek nyomását jelenti.

Frissítő masszázs során olyan fogásokat alkalmazok, melyek regenerálják és stimulálják a fáradt testet. A kezelés csökkenti a fájdalmat, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, és csökkenti a stressz hatását.

Stresszoldó masszázst azoknak ajánlom, akik az átlagnál nagyobb pszichés terhelésnek vannak kitéve. A masszázs során nagy hangsúlyt kapnak azok a mozdulatok, melyek oldják a testben a feszültséget.

Relaxáló masszázskezelésnél olyan állapot elérése a cél, mely visszaadja a test nyugalmát. Így nyugtatja az idegrendszert, ezáltal a teljes test pihenését is elősegíti.

Sportmasszázs az erőteljes mozdulatokat alkalmazó masszázsfajta kiválóan alkalmas a mozgékonyság növelésére, izmok fellazítására, Sportolás előtt fokozza a teljesítményt. A testedzés után pedig feloldja az izomfeszülést, megelőzi az izomlázat.

Gyógymasszázs célja a vérkeringés javítása és a feszes, kötött fájdalmas izomzat fellazítása. A kötőszövetekben felhalmozott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli. A bőrt megfiatalítja, rugalmasságát helyreállítja

Kleopátra masszázs tejes-mézes krémmel végzett masszázs. A méz természetes vivőanyag és a tej a tejsavval közvetlen hámlasztó tulajdonságával revitalizáló nedvességgel látja el a bőrt. Célja a természetes szépség, a belülről fakadó nőiesség megjelenésének elősegítése.